V neděli 18.11.2018 nastoupilo družstvo mladších žáků proti prozatím neporaženému celku z Holešova.


Do utkání jsme vstoupili velmi nekoncentrovaně a nedokázali jsme zachytit nástup soupeře. Po několika technických chybách a neproměněných šancích jsme první poločas prohráli až ostudným rozdílem deseti branek v poměru 4:14. V poločasové pauze jsme našim hráčům důrazně promluvili do duše a snad i zvýšení hlasu pomohlo k relativně zlepšenému výkonu ve druhé půli, kterou jsme sice prohráli v poměru 8:13, ale již jsme byli vyrovnanějším soupeřem a v určitých fázích zápasu předváděli pěknou házenou.
S konečným výsledkem v poměru 12:27 nejsme absolutně spokojeni !!! Bohužel máme pocit, že vítězit chceme více my a rodiče než samotní hráči. Doufejme, že tato porážka bude ku prospěchu a celý tým se semkne v jeden kolektiv a začne pracovat na 100%
v tréninkových jednotkách!!
Za velmi pozitivní bychom označili výkon brankáře Ríši Miteva👍, který odchytal za velmi špatnou obranou výborný zápas a zamezil tak ještě většímu rozdílu v celkovém výsledku. Dále bychom vyzdvihli výkon křídel – Davida Marčíka👍 a Petra Šindlera👍, kteří bojovali po celou dobu utkání.

Realizační tým mladších žáků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *