V sobotu 4. 5. 2019 jsme odehráli další mistrovské utkání v Hranicích.


Opět jsme odjížděli bez brankáře, do branky si musel postavit Radek Krobot a se ctí hájil naši bránu. Od prvních minut jsme se nemohli střelecky vůbec chytit a obrana také nestála za nic.
Kluci z toho byli velice frustrováni a i když nehráli vůbec špatně, tak to prostě nešlo. Po prvním poločase 2O:9 jsme odcházeli s hlavami skloněnými a měli jsme o čem přemýšlet, co zlepšit.
Trenéři si o přestávce vzali kluky do šatny a vysvětlili jim co je špatně a poradili jak dále pokračovat i za tak nepříznivého stavu.
Druhý poločas byl diametrálně jiný, kluci bojovali jako lvi a také se začali prosazovat střelecky.
Trenéři kompletně zamíchali s hráči na postech a ukázalo se to jako velice povedený krok.
Na pivota postavili Boba Boudu, který tam zahrál úžasně a kluci na spojkách mu servírovali jeden míč za druhým. Také naše ostré spojky Daniel Čikota, Lukáš Pešek, Karel Pavelka a Šimon Kadlčík nezaháleli a stříleli z každé pozice. Na středu zahrál perfektně Filip Kašný, který má cit pro hru a velmi dobré periferní vidění. Na křídlech se sice už méně také se prosazovali Ondřej Veselý, Vojta Gabryš, Matěj Martínek a Antonín Kostík. Druhý poločas měl příjemnější skóre 18:17 .
Bohužel první poločas rozhodl a my odjížděli domů s porážkou 38:26.
Trenéři byli s předvedenou hrou hlavně v druhém poločase velice spokojeni a jen si potvrdili skutečnost, že v družstvu je spousta talentovaných hráčů .

Sestava a branky:

Krobot Radomír

Kašný Filip 1, Gabryš Vojtěch, Martínek Matěj 1, Čikota Daniel 5, Kostík Antonín, Veselý Ondřej 2, Kadlčík Šimon, Bouda Bohumil 8, Pešek Lukáš 8, Pavelka Karel 1.

Blanka Blahušová vedoucí družstva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *